Magazin

2024 yaz sezonunda fark yaratacak

Dreamland Organizasyon sürekli olarak trendleri takip ediyor ve etkinlik dünyalarını yakından izliyor. 2024 yaz sezonu başlarken fark yaratan hazırlıklarla, önemli anları elde etmek ve mutluluğunuz için size yine en iyi hizmeti sunmaya hazır…

 

Dreamland Organizasyon sahibi Ebru İpsileli; “Size her zaman en yeni ve en özgün biçimde sahip olmanız gereken hizmeti vermek en büyük amacımız. Sizin için fark yaratacak etkinliklerle yazın, hem sizin hem de davetlilerinizin beklentilerini aşmayı umuyoruz. Siz de hatıralarla dolu bir etkinlik planlamak istiyorsanız, profesyonel Dreamland organizasyonla iletişim kurmaktan geçmekten çekinmeyin. Size hayallerinizdeki anı gerçekleştirme konusunda yardımcı olmak için varız” şeklinde konuştu.

 

HAYATINIZDAKİ ÖNEMLİ ANLAR İÇİN BİZİ SEÇMENİZ YETERLİ…

Özellikle 2024 yaz düğünü organizasyonu kapsamında yaptığımız araştırma sonucuna yönelik en trend seçimin orijinal düğünler olduğunu gördük diyerek sözlerine  devam eden Ebru İpsileli, “Hijyenik, güvenli, nefes alabileceğiniz bir ortam sunması beraberinde hoş manzarası ile mesela kır ortamında yapılması genel anlamda ahenk kazandırıyor. Nikâh töreni ortamı, davetlilerin eğlenmesi, pasta kesimi, gelin ve damadın giriş şekli, rahat bir ortam oldukça hoş görünecek. Hayal edilebilecek ve yapılabilecek en iyi alternatif oluyor. Üstelik uygun ve doğru fiyat garantisi sunabilen bir seçenek olduğunu da söyleyebilmekteyiz. Hayatınızdaki önemli anları elde etmek için profesyonel bir organizasyon şirketiyle çalışmanız gerektiğini biliyor musunuz? İşte bu merkez, tam da yaşamlarına yönelik çözümler sunan şirketimizi devreye alıyor. Birlikte geçirdiğiniz etkinlikler ve etkileyici deneyimler sunan organizasyon şirketimiz, size hayallerinizi yönlendirmek konusunda yardımcı oluyor” dedi.

 

Dreamland Organizasyon Ekibi, yaratıcı profesyonellerden oluşur. Her biri kendi alanında uzman olan ekibi, etkinliklerinizi her yönüyle ele alıyor ve size en iyi sonuçları sunmak için birlikte çalışıyor. Siz de hatıralarla dolu bir etkinlik planlamak istiyorsanız, profesyonel Dreamland organizasyonla iletişim kurmaktan çekinmeyin. Size hayallerinizdeki anları gerçekleştirme konusunda yardımcı olmak için buradalar.

Dreamland Organizasyon sahibi Ebru İpsileli, hafta sonu Atakule’de düzenlenen etkinlikte, 2024 trendlerini yakından inceledi.

 

 

İlgili Haberler